Heb je een vraag? Bel of App 06 20 97 72 78 of

Catering aan huis De Bilt ?

Welkom bij Cateringbaas, dé specialist in catering aan huis in De Bilt!

Bij CateringBaas.nl kunt u eenvoudig een catering aan huis in De Bilt reserveren om uw speciale gelegenheid naar een hoger niveau te tillen. Laat onze professionele chefs en bedienend personeel uw gasten verwennen met heerlijke gerechten, bereid met verse ingrediënten. Of het nu gaat om een intiem diner of een grootschalig feest, wij bieden een breed scala aan culinaire opties die perfect aansluiten bij uw wensen. Geniet van de gemakkelijke en smaakvolle ervaring van catering aan huis met CateringBaas.nl.

Onze catering aan huis in De Bilt is flexibel en volledig op maat. Wij stemmen onze gerechten en service af op uw wensen en budget. Onze professionele en ervaren medewerkers zorgen voor een vlekkeloos verloop van uw evenement. Wij zorgen ervoor dat uw gasten zich culinair verwend voelen.

Catering aan huis De Bilt –
Tal van mogelijkheden

We hebben hier een greep uit ons assortiment maar uiteraard kunnen we veel meer dan dit. Heb je zelf bepaalde wensen, geef het aan via het arrangement op maat. Dan kijken samen naar de mogelijkheden.

Graag vernemen we dieet wensen en allergieën ruim van te voren zodat we er rekening mee kunnen houden.

Catering op locatie in De Bilt

Kies jouw datum en tijdstip, geef aan waar we heen mogen, welk arrangement jouw voorkeur heeft en beschrijf jouw wensen, vul jouw gegevens in. Wij controleren jouw aanvraag en nemen contact met je op.

Meer vragen?
Kijk even op onze FAQ pagina of neem contact op.

Kies jouw datum

google-reviews

Onze catering aan huis arrangementen

Lunch buffet

€17,50 p.p.
vanaf 25 personen
Wij rekenen €2,50p.p voor het gebruik van borden en bestek

Catering op maat?

Bel of app ons voor de mogelijkheden
Exclusief voorrijkosten en uren van de chef. Binnen Soest en Baarn geen voorrijkosten.

Waar zijn we geweest