Heb je een vraag? Bel of App 06 20 97 72 78 of

Welkom bij Cateringbaas, dé cateringservice en foodtruck baas in Eemnes! Bij ons staat kwaliteit, smaak en service hoog in het vaandel.

Wij verzorgen catering op maat voor zowel particuliere als zakelijke evenementen, zoals bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en festivals. Onze foodtruck is een unieke toevoeging aan ieder evenement. Onze gerechten zijn gebaseerd op de authentieke guilty pleasures en worden bereid met verse en lokale ingrediënten.

Catering op maat in Eemnes

Onze catering is flexibel en volledig op maat. Wij stemmen onze gerechten en service af op uw wensen en budget. Onze professionele en ervaren medewerkers zorgen voor een vlekkeloos verloop van uw evenement. Of het nu gaat om een private dining, (bbq) buffet of een groot festival, wij zorgen ervoor dat uw gasten zich culinair verwend voelen.

Foodtruck verhuur Eemnes

Als u op zoek bent naar iets unieks en opvallends, bieden we ook foodtruck-diensten aan. Onze foodtruck is een echte eyecatcher en kan op elke locatie worden ingezet. We bieden verschillende menu’s aan die speciaal zijn samengesteld voor onze foodtrucks, zoals hamburgers, hotdogs en frietjes. Uw gasten zullen het geweldig vinden om hun eten te halen bij onze stijlvolle foodtruck.