Heb je een vraag? Bel of App 06 20 97 72 78 of

Examenfeestje Baarn ?

Welkom bij Cateringbaas, jouw partner in catering bij een examenfeestje in Baarn!

Gefeliciteerd met het behalen van je examens! Maak je examenfeestje in Baarn compleet met een catering van Cateringbaas.nl. Onze ervaren koks bereiden heerlijke gerechten die jou en je gasten zullen verrassen. Van smaakvolle hapjes tot uitgebreide buffetten, wij zorgen voor een culinair hoogtepunt op jouw examenfeestje. Geniet van het moment en laat ons de catering verzorgen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Ons aanbod voor catering voor een examenfeestje is flexibel en volledig op maat. Wij stemmen onze gerechten en service af op jouw wensen en budget. Onze professionele en ervaren medewerkers zorgen voor een vlekkeloos verloop van jouw examenfeestje in Baarn. 

Examenfeestje Baarn –
Tal van mogelijkheden

We hebben hier een greep uit ons assortiment voor een examenfeestje in Baarn, maar uiteraard kunnen we veel meer dan dit. Heb je zelf bepaalde wensen, geef het aan via het arrangement op maat. Dan kijken samen naar de mogelijkheden.

Graag vernemen we dieet wensen en allergieën ruim van te voren zodat we er rekening mee kunnen houden.

Overal in Baarn beschikbaar

Kies jouw datum en tijdstip, geef aan waar we heen mogen, welk arrangement jouw voorkeur heeft en beschrijf jouw wensen, vul jouw gegevens in. Wij controleren jouw aanvraag en nemen contact met je op.

Meer vragen?
Kijk even op onze FAQ pagina of neem contact op.

Kies jouw datum

google-reviews

Examenfeestje arrangementen

Lunch buffet

€17,50 p.p.
vanaf 25 personen
Wij rekenen €2,50p.p voor het gebruik van borden en bestek

Catering op maat?

Bel of app ons voor de mogelijkheden
Exclusief voorrijkosten en uren van de chef. Binnen Soest en Baarn geen voorrijkosten.

Waar zijn we geweest