Heb je een vraag? Bel of App 06 20 97 72 78 of

Privé kok inhuren Eemnes

Een privé kok aan huis inhuren in Eemnes?
Bij Cateringbaas bieden we exclusieve private dining en walking dinner arrangementen aan, perfect voor een intiem diner of een feestelijke gelegenheid. 

Onze privé koks bereiden de meest smaakvolle gerechten en onze bediening zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Via ons formulier kunt u eenvoudig een privé kok aan huis reserveren.

Geniet van de ultieme culinaire ervaring met een privékok aan huis! Bij CateringBaas.nl bieden wij de mogelijkheid om een professionele prive-kok in te huren in Eemnes, rechtstreeks in uw eigen keuken. Laat u verwennen met heerlijke gerechten, bereid met verse ingrediënten en afgestemd op uw smaakvoorkeuren. Van intieme diners tot feestelijke gelegenheden, onze gepassioneerde koks zorgen voor een onvergetelijke gastronomische belevenis, terwijl u ontspannen kunt genieten van uw gasten. Ontdek de luxe van een privékok aan huis in Eemnes en maak uw diner buitengewoon bij CateringBaas.nl.

Privé kok inhuren Eemnes –
De mogelijkheden

Wanneer u een privé kok wilt inhuren in Eemnes, dan bieden wij daarvoor verschillende assortimenten aan. We hebben hier een greep uit ons assortiment, maar uiteraard kunnen we veel meer dan dit. Heb je zelf bepaalde wensen, geef het aan via het arrangement op maat. Dan kijken samen naar de mogelijkheden.

Graag vernemen we dieet wensen en allergieën ruim van te voren zodat we er rekening mee kunnen houden.

Privé kok huren op elke locatie

Kies jouw datum en tijdstip, geef aan waar we heen mogen, welk arrangement jouw voorkeur heeft en beschrijf jouw wensen, vul jouw gegevens in. Wij controleren jouw aanvraag en nemen contact met je op.

U kunt een privé kok inhuren op locatie in Eemnes, maar ook bijvoorbeeld bij u thuis of op een andere locatie.

Meer vragen?
Kijk even op onze FAQ pagina of neem contact op.

Kies jouw datum

google-reviews

Privé kok Eemnes - Arrangementen

21 diner - Dames

€47,50 p.p.
vanaf 15 personen – 3 uur
Exclusief voorrijkosten en uren van de chef. Binnen Soest en Baarn geen voorrijkosten.

Sitdown diner

3 gangen €42,50 p.p.
4 gangen €47,50 p.p
Vanaf 15 personen
Exclusief voorrijkosten en uren van de chef. Binnen Soest en Baarn geen voorrijkosten.

Arrangement op maat

Waar zijn we geweest