Heb je een vraag? Bel of App 06 20 97 72 78 of

Thuisdiner Maartensdijk

Een heerlijk thuisdiner in Maartensdijk?
Bij Cateringbaas bieden we exclusieve private dining en walking dinner arrangementen aan, perfect voor een intiem diner of een feestelijke gelegenheid. 

Onze chef-koks bereiden de meest smaakvolle gerechten en onze bediening zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Via ons formulier kunt u eenvoudig heerlijk thuisdiner in Maartensdijk reserveren.

Geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring in het comfort van uw eigen huis. Bij Cateringbaas.nl bieden we de mogelijkheid om een privékok aan huis te huren voor een exclusief thuisdiner in Maartensdijk. Laat onze getalenteerde chef-koks uw smaakpapillen verwennen met heerlijke gerechten, perfect afgestemd op uw wensen. Om de avond compleet te maken, adviseren we ook bijpassende wijnen voor een harmonieuze gastronomische beleving. Ontdek luxe en gemak met een thuisdiner in Maartensdijk.

Thuisdiner Maartensdijk –
De mogelijkheden

Voor een thuisdiner in Maartensdijk bieden wij verschillende assortimenten aan. We hebben hier een greep uit ons assortiment, maar uiteraard kunnen we veel meer dan dit. Heb je zelf bepaalde wensen, geef het aan via het arrangement op maat. Dan kijken samen naar de mogelijkheden.

Graag vernemen we dieet wensen en allergieën ruim van te voren zodat we er rekening mee kunnen houden.

Thuisdiner in Maartensdijk kan op elke locatie

Kies jouw datum en tijdstip, geef aan waar we heen mogen, welk arrangement jouw voorkeur heeft en beschrijf jouw wensen, vul jouw gegevens in. Wij controleren jouw aanvraag en nemen contact met je op.

U kunt een thuisdiner in Maartensdijk, maar ook in de omliggende plaatsen of op een andere locatie dan bij u thuis reserveren.

Meer vragen?

Kijk even op onze FAQ pagina of neem contact op.

Kies jouw datum

google-reviews

Thuisdiner - Onze Arrangementen

21 diner - Dames

€47,50 p.p.
vanaf 15 personen – 3 uur
Exclusief voorrijkosten en uren van de chef. Binnen Soest en Baarn geen voorrijkosten.

Sitdown diner

3 gangen €42,50 p.p.
4 gangen €47,50 p.p
Vanaf 15 personen
Exclusief voorrijkosten en uren van de chef. Binnen Soest en Baarn geen voorrijkosten.

Arrangement op maat

Waar zijn we geweest