Heb je een vraag? Bel of App 06 20 97 72 78 of

Walking Dinner Bilthoven ?

Welkom bij Cateringbaas, dé specialist voor uw walking diner in Bilthoven!

Ontdek een smakelijke en gezellige ervaring met onze walking dinner catering in Bilthoven! Huur een informele setting vol heerlijke gerechten en laat je gasten genieten van een unieke culinaire reis. Met ons diverse menu, bereid door getalenteerde chefs, creëren we een sfeervolle ambiance waarin gasten kunnen netwerken en genieten van verrukkelijke hapjes. Kies voor de perfecte mix van lekker eten en informeel samenzijn met een walking dinner in Bilthoven. 

Onze walking diner service in Bilthoven is flexibel en kan volledig op maat. Wij stemmen onze gerechten en service af op uw wensen en budget. Onze professionele en ervaren medewerkers zorgen voor een vlekkeloos verloop van uw evenement. Wij zorgen ervoor dat uw gasten zich culinair verwend voelen.

Walking diner Bilthoven –
Tal van mogelijkheden

Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment voor een walking diner maar uiteraard kunnen we veel meer dan dit. Heb je zelf bepaalde wensen, geef het aan via het arrangement op maat. Dan kijken samen naar de mogelijkheden.

Graag vernemen we dieet wensen en allergieën ruim van te voren zodat we er rekening mee kunnen houden.

Walking diner op locatie in Bilthoven

Kies jouw datum en tijdstip, geef aan waar we heen mogen, welk arrangement jouw voorkeur heeft en beschrijf jouw wensen, vul jouw gegevens in. Wij controleren jouw aanvraag en nemen contact met je op.

Zo regel je eenvoudig een walking diner in Bilthoven.

Meer vragen?
Kijk even op onze FAQ pagina of neem contact op.

Kies jouw datum

google-reviews

Onze walking diner arrangementen

Buffet keuze A

€25 p.p.
vanaf 20 personen
Buffet word begeleid met brood en kruidenboter. Voor het gebruik van borden en bestek rekenen wij een meerprijs van €2,50 p.p. Wij hebben hier een greep uit ons assortiment maar uiteraard kunnen we veel meer dan dit.

Catering op maat?

Bel of app ons voor de mogelijkheden
Exclusief voorrijkosten en uren van de chef. Binnen Soest en Baarn geen voorrijkosten.

Waar zijn we geweest